Ürünlerimiz

Laminasyon Hattı (Pizza tabanı,cabata,lavaş,milföy hamuru, böreklik yufka)

ÖZEL HAMUR LAMİNASYON VE İŞLEME   HATTI  



  Ürün Kodu : Özel Talep Makinasıdır.

 

GENEL  ÖZELLİKLER :

*Doğal ekmek çeşitleri  ve Donuk unlu mamüller için vazgeçilmez makinadır.

*PLC Komuta-Kontrol bilgisayar yazılımı ile yönetilir,üniteler birbirleri ile sekronizedir.

*Hamurundaki su oranı yüksek tutulduğu için hamur hemen kurumaz bu nedenle  dondurulmuş hamurlu ürünlerde ideal kullanım sağlar.

*Hamur darbe ve basınç görmediği için yumuşak ve kıvamda kalır, bu sayede bir çok unlu mamül ürünleri üretimine esas hammadde oluşturur.

*Hamur Katkı Maddesi kullanılmaya ihtiyaç duyulmaz,doğal ürünler üretilir.

*Üretim Hattı temizliği kolay yapılır.

*Makinalar Paslanmaz Çelik (Stanless Steel),Krom Nikel yapıldığından mikrop barındırmaz,oksitlenme yapmaz.

*Sessiz çalış

*Uzaktan erişim imkanı vardır.

*%100 Yerli makina olup İzmir deki Fabrikamızda  üretilir.

*Makine üniteleri modeler olup taşınması ve ileride eklenecek makinalar ile uyumludur.

*Ürün hamuru çeşidine gör kolayca değiştirilebilen apart(birbirinden ayrı) sisteme sahiptir.

*Üretilecek ürün özelliklerine göre makina üniteleri hattın yerleşimi ve şekli değişkenlik sağlar,dar alanlara uygundur.


*ÜRETİLEBİLECEK ÜRÜNLER : Tostpizza ekmek hamuru, Döneraltı Tırnaklı Pide, Pizza tabanı hamuru, Cabata(ciabatta) ekmek hamuru, Milföy hamuru,Baget(baston)  Ekmek hamuru,Kare roll  ekmek hamuru, Pide  Hamuru(içi doldurulacak olan pide)

MAKİNA  ÜNİTELERİ

1-Hamur Pompası

2-Vargel-Yatay  hamur açma

3-Hamur İnceltme(Multi Ruler)

4-Kalibrasyon-Hamuru Silindirik Merdane ile Ezme

5-Porsiyonlama(ürün hamuru) kesme ve İz yapma

6-Hamur İşleme (Hamur içini doldurma vb..)ünitesi.

 

ÜNİTELERİN  ÇALIŞMA PRENSİBİ

1-Hamur Pompası : Bunker denilen hamur haznesine konulan hamurlar bit bütün olarak silindirik mekanizma arasından  vargel ünitesine doğru en boyu değişmeden akış kesintisiz hamur bitene kadar devam eder.

2-Vargel: İleri-Geri tek yönde yatay hamur üzerinde sürekli rimik hareket ederek hamurun ilk incelmesini sağlar.

3-Hamur İnceltme(Multi Ruler): Hamur önden proğramlanan ürün çeşidine göre istenen kalınlığa gelmesi için silindirler  üzerinde geçerek darbesiz olarak hamuru inceltir.

4-Kalibrasyon: Üçünce silindir hareketi ile ürün hamuru tam olarak istenilen kalınlığa indirilir.

5-Porsiyonlama : Ürün hamuru burada istenilen ölçülerde kesilmeye başlar ve üzerine iz yapılır.

Hamur İşleme : Ürün Hamuru içerisine konulacak içler(salça-peynir-vb..) burada konularak pişirme tepsilerine alınır.

 

 TEKNİK ÖZELLİKLER

MAKSİMUM  GÜÇ

9.5kW

ORTALAMA  GÜÇ

6.10 kw

BESLEME VOLTAJI

3X380 VOLT

FREKANS

50Hz

AKIM

3X32A (Amper)

BASINÇ

6-8 Bar (87-116Psi)

ÜRÜN AĞIRLIĞI

60-450GR   - 3 SIRALI BAND

ÜRETİM KAPASİTESİ

                                            180Kg/Saat

 

 

 


yükleniyor..

Gıda Makinaları

Paketleme Makinaları

Soğutma Kuleleri